Royal Opera House - Norma

Royal Opera House - Norma

Vincenzo Bellini: NORMA (új produkció)

Főszereplők: Szonja Joncheva, Joseph Calleja, Sonia Ganassi
Karmester: Antonio Pappano
Rendező: Àlex Ollé

Vetítési idő: 3 óra 15 perc (Egy szünettel, 15 perces bevezetővel)

A Szonja Joncseva és Joseph Calleja fémjelezte szereposztást Antonio Pappano vezényli egy fantasztikus új produkcióban, Bellini mesterművének legújabb színpadra állításában.

A Royal Opera House 2016/17-es élő közvetítéseinek évadnyitó előadása a Norma új produkciója, világhírű énekesekkel a főszerepekben. A kivételes szereposztású darabot a Royal Opera House zenei vezetője, Antonio Pappano vezényli. A druidák főpapnője, Norma szerepét a 2010-es Operalia énekes világverseny győztese, a Metben debütált fiatal bolgár operacsillag, Szonja Joncseva énekli. Joseph Calleja alakítja titkos szerelmét, a római prokonzul Pollionet. Adalgisa, az ifjú papnő szerepében pedig az olasz mezzo-szopránt, Sonia Ganassit láthatja a közönség.

Bellini klasszikus bel canto operájának csodás dallamai, köztük legismertebb áriája, az énektechnikailag különösen nehéz „Casta diva” kitűnő lehetőséget ad a kivételes hangi adottságok kiteljesítésére. A La Fura dels Baus nevű innovatív katalán társulattól érkező rendező, Àlex Ollé új produkciójában modern színt visz az időtlen történetbe szerelemről, féltékenységről és árulásról, egy szigorúan vallásos társadalom szélsőségesei által szított háborúba helyezve a cselekményt.

Teljes szereposztás:

Norma: Szonja Joncseva
Pollione: Joseph Calleja
Adalgisa: Sonia Ganassi
Oroveso: Brindley Sherratt
Flavio: David Junghoon Kim
Clotilde: Vlada Borovko

Közreműködik a Royal Opera House zenekara és kórusa.

A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft.

Tovább

Bemutatás időpontja: 
2016. október 02
Színes: 
Színes

Mikor vetítik?

Ezen a műsorhéten nincs véglegesített vetítési időpont. Kérjük, amennyiben elérhető, válasszon másik műsorhetet!