Shakespeare’s Globe: Antonius és Kleopátra

A LONDONI SHAKESPEARE'S GLOBE SZÍNHÁZ ELŐADÁSA FELVÉTELRŐL!
A klasszikus történetben Kleopátra, a csábító és meghökkentően ambiciózus egyiptomi királynő megbabonázta a nagyszerű Marcus Antoniust, a katonát, hadjáratvezetőt, jelenleg a Római birodalom három vezetőjének egyikét. Amikor Antonius a társvezetőkkel vitázik, és mindent kockára tesz Kleopátrával való kapcsolatáért, múló fellángolásával a kettészakadás veszélyének teszi ki a birodalmat.

A fa alatt Korhatár besorolás piktrogram

Két középkorú házaspár váratlanul rossz szomszédi viszonyba keveredik egymással. Vitájuk tárgya egy fa, ami zavaró árnyékot vet a szomszédos telekre, akadályozva a napozást. A tipikus kertvárosi csetepaténak induló eseménysor azonban egyszer csak irányt vált, és váratlanul egy kontrollálhatatlan erőszakspirálba torkollik ebben az éjfekete humorú, izlandi társadalmi szatírában.
2D
Puskin Mozi
Körhinta terem
(f)

Sosem voltál itt Korhatár besorolás piktrogram

Joe háborús veterán, és egykori FBI-ügynök. Karrierje során olyan dolgokat látott és tett, amik lényegében tönkretették az életét. Amikor épp nem az öngyilkosság gondolata marcangolja, különböző megbízásoknak tesz eleget, otthonról megszökött, eltűnt vagy emberkereskedők kezére jutott lányokat szabadít ki. Egy napon azonban olyan megbízást kap, mely sokkal veszélyesebb, mint bármi, amivel eddig szembe kellett néznie.
2D
Puskin Mozi
Amarcord terem
(f)

Igaz történet alapján

A Párizsban élő Delphine szinte fürdik a sikerben, hiszen első regénye azonnal bestsellerré vált. Következő könyve viszont várat magára, hiszen az írónő hamar alkotói válságba került. Mindezt névtelen levelek is tetézik, amelyekben családját fenyegetik. Az egyik dedikáláson egy rejtélyes nő jelenlétére lesz figyelmes, aki gyönyörű, intelligens, és úgy tűnik, lehetetlen neki ellenállni.

Szicíliai kisértettörténet Korhatár besorolás piktrogram

A 12 éves lány, Luna szerelmes osztálytársába, a jóképű Giuseppébe. Amikor a fiú egy nap nyomtalanul eltűnik, Luna egyre kétségbeesettebben kezdi keresni a kis szicíliai falu mellett húzódó elvarázsolt, titokzatos erdőben. Nem sejti, milyen szövevényes eseménysorozat vezetett Giuseppe eltűnéséhez. Csak egy célja van: megtalálni szerelmét a mesebeli rengetegben, amelyben a szellemek éppúgy jelen vannak, mint a maffia mindent körülölelő hálózata.

7 vérfagyasztó nap Korhatár besorolás piktrogram

Négy végsőkig elszánt támadó 1976 nyarán eltérített egy turistákat szállító repülőgépet, és Uganda diktátorától kért menedéket. A túszok ezzel belekeveredtek egy világpolitikai szerencsejátékba, miközben a rájuk vagy ellenük licitálók számára nem az ő megmentésük volt a legfontosabb szempont.

Három hegycsúcs Korhatár besorolás piktrogram

A Dolomitokban vakációzik Lea fiával és új barátjával. A nő két éve hagyta el férjét, s gyereke számára megfelelő apapótléknak tűnik új választottja. A kirándulás során azonban mindinkább felszínre kerülnek olyan érzelmek, és viszonyok, amelyek közel sem egy kiegyensúlyozott család hétköznapjairól árulkodnak.

Fesztiválok

Filmek

Ma műsoron

Szombat - május 26

(18 film)

A fa alatt Age classification
/ 2D

fekete vígjáték (2017)
89p f
2D
Puskin Mozi
Körhinta terem
((f))

A hely Age classification
/ 2D

dráma (2017)
113p f

Arcélek, útszélek Age classification
/ 2D

dokumentumfilm (2017)
89p f

Eszeveszett esküvő Age classification
/ 2D

Vígjáték (2017)
117p f
2D
Puskin Mozi
Mephisto terem
((f))

Három hegycsúcs Age classification
/ 2D

thriller (2017)
94p f

Kedi - Isztambul macskái  Age classification
/ 2D

dokumentumfilm (2016)
79p f

Kutyák szigete Age classification
/ 2D

animációs film (2018)
101p f
2D
Puskin Mozi
Metropolis terem
((f))

Lajkó – Cigány az űrben Age classification
/ 2D

fekete vígjáték (2017)
90p mb

Loving Vincent Age classification
/ 2D

animációs film (2017)
95p f

Sosem voltál itt Age classification
/ 2D

filmdráma (2017)
90p f
2D
Puskin Mozi
Amarcord terem
((f))

Táncterápia Age classification
/ 2D

dráma, vígjáték (2017)
111p f
2D
Puskin Mozi
Annie Hall terem
((f))

Vad Balaton Age classification
/ 2D

természetfilm (2018)
mb

Közlemény

Lejáró klubkártyák

CMPToTaK

Kedves Vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2017. január 1. előtt feltöltött (egyenleggel rendelkező), de 2017. január 1. és 2017. december 31. között vásárlásra nem használt Klubkártyák érvényességét 2017. december 31. hatállyal megszüntetjük. Az érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, illetve a kártyák további feltöltése sem lehetséges. A többi Klubkártya a Klubkártya-Szabályzatban foglaltak szerint, illetve visszavonásig érvényes.