A viz érintése Korhatár besorolás piktrogram

Az Oscar-díjra jelölt Gullermo del Toro új filmje, A víz érintése a hidegháborús Amerikában, 1962 tájékán játszódó szokatlan tündérmese. A szigorúan őrzött kormányzati létesítményben takarítónőként dolgozó, magányos Elisa a külvilágtól elzárva él. Élete gyökeresen megváltozik, mikor munkatársnőjével felfedeznek egy titkos kísérletet és annak alanyát, egy különös, kétéltű lényt.

A Pentagon titkai Korhatár besorolás piktrogram

A fordulatos eseményekből, amelyek végül a vietnámi háború lezárásához vezettek, Steven Spielberg forgatott igazi nagyágyúkkal filmet. A főbb szerepekben az Oscar®-díjas Meryl Streep és Tom Hanks mellett olyan neves színészek láthatók, mint Sarah Paulson, Alison Brie, Bob Odenkirk és Carrie Coon.

Ősember - Kicsi az ős, de hős! Korhatár besorolás piktrogram

A Csibefutam és a Wallace és Gromit atyjának legújabb őrült családi animációs vígjátékában őskori hősök kelnek életre. Egy feledhetetlen egész estés kaland a négyszeres Oscar-díjas rendezőtől, Nick Parktól.

Foxtrott Korhatár besorolás piktrogram

Mikhael és Dafna házába becsönget az izraeli hadsereg egyik tisztje, hogy elmondja nekik: fiuk, Jonatan szolgálat közben életét vesztette. Mikhael csendben szeretne gyászolni, és egyre kevésbé bírja a buzgó rokonság és a jóindulatú katonai hivatalnokok tolakodását.
2D
Puskin Mozi
Annie Hall terem
(f)

The Workshop Korhatár besorolás piktrogram

A történet egy Marseillehez közeli kisvárosban játszódik, amely hatalmas kikötőjének bezárása óta erősen hanyatlik, a fiatalok körében is súlyos probléma a munkanélküliség. Olivia Dejazet népszerű író létrehoz egy különös íróműhelyt, ahol egyszerre hét fiatalt próbál bevezetni a regényírás rejtelmeibe. A fiatalok feladata egy krimi megírása a közös műhelymunka során.
2D
Puskin Mozi
Annie Hall terem
(f)

Valami Amerika 3 Korhatár besorolás piktrogram

Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa.
2D
Puskin Mozi
Metropolis terem
(mb)

8. Frankofón Filmnapok - Egy fiatal nő

ARANY KAMERA-DÍJ (LEGJOBB ELSŐ FILM), CANNES 2017
A harmincas évei elején járó Paula keresi a helyét Párizsban. Csak egy kartondobozt cipel magával, benne a macskáját. Helyesebben nem is az ő macskája, hanem az exbarátjáé, akinek mindkettejükből elege lett.

Testről és Lélekről Korhatár besorolás piktrogram

OSCAR-JELÖLÉS 2018!
Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád?

Szólíts a neveden Korhatár besorolás piktrogram

Egy nyár Észak-Olaszországban. Elio (Timothée Chalamet), a 17 éves amerikai srác számára maga a paradicsom. A szüleivel együtt minden évben ugyanabban az ódon villában meg kertben tölti a vakációt, és ugyanazok a régi barátok veszik körül. Buliznak, strandolnak, zenét hallgatnak, beszélgetnek, és persze szerelemesek?
2D
Puskin Mozi
Amarcord terem
(f)

Fesztiválok

Filmek

Ma műsoron

Szerda - február 21

(16 film)

A cukrász Age classification
/ 2D

dráma (2017)
104p f

A négyzet Age classification
/ 2D

filmdráma (2017)
142p f
2D
Puskin Mozi
Mephisto terem
((f))

A viz érintése Age classification
/ 2D

dráma (2017)
123p f

Én, Tonya Age classification
/ 2D

fekete vígjáték (2017)
119p f
2D
Puskin Mozi
Amarcord terem
((f))

Eszeveszett esküvő Age classification
/ 2D

Vígjáték (2017)
117p f

Fantomszál Age classification
/ 2D

dráma (2017)
130p f

Foxtrott Age classification
/ 2D

dráma (2017)
108p f
2D
Puskin Mozi
Annie Hall terem
((f))

Három óriásplakát Ebbing határában Age classification
/ 2D

dráma, vígjáték (2017)
115p f
2D
Puskin Mozi
Körhinta terem
((f))

Jöjj el napfény Age classification
/ 2D

romantikus vígjáték (2017)
94p f

Madame Age classification
/ 2D

vígjáték (2017)
91p f

Szólíts a neveden Age classification
/ 2D

romantikus dráma (2017)
132p f
2D
Puskin Mozi
Amarcord terem
((f))

Testről és Lélekről  Age classification
/ 2D

játékfilm (2017)
117p mb

The Workshop Age classification
/ 2D

dráma (2017)
113p f
2D
Puskin Mozi
Annie Hall terem
((f))

Valami Amerika 3 Age classification
/ 2D

vígjáték (2017)
103p mb
2D
Puskin Mozi
Metropolis terem
((mb))

Közlemény

Lejáró klubkártyák

CMPToTaK

Kedves Vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2017. január 1. előtt feltöltött (egyenleggel rendelkező), de 2017. január 1. és 2017. december 31. között vásárlásra nem használt Klubkártyák érvényességét 2017. december 31. hatállyal megszüntetjük. Az érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, illetve a kártyák további feltöltése sem lehetséges. A többi Klubkártya a Klubkártya-Szabályzatban foglaltak szerint, illetve visszavonásig érvényes.