Vad Balaton Korhatár besorolás piktrogram

A Vad Szigetköz és a Vad Kunság rendezőjeként és operatőreként ismert, Balázs Béla-díjas Mosonyi Szabolcs és alkotótársa, Bagladi Erika forgatókönyvíró-producer legújabb természetfilmje a televíziós változatból kimaradt jelenetekkel bővített, hosszabb és szélesvásznú (cinemascope) kivitelben érkezik április 19-től országszerte a mozikba.

Téli fivérek Korhatár besorolás piktrogram

A dán Hlynur Pálmason első játékfilmes rendezésének világpremierje az ‘A’ kategóriás Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon volt. A film összesen négy díjat nyert a világ egyik legrangosabb mozgóképes seregszemléjén: a legjobb színész (Elliott Crosset Hove) díja mellett megkapta az ökumenikus zsűri különdíját, az ifjúsági zsűri díját, valamint az Europa Cinemas mozihálózat elismerését (Europa Cinemas Label).

Genezis Korhatár besorolás piktrogram

A „Genezis” történetének középpontjában egy roma kisfiú áll, akinek gyerekkora drasztikusan véget ér, amikor egy brutális támadásban elveszíti a családját. A munkájába temetkező sikeres ügyvédnő felettese nyomására elvállalja a rasszista gyilkosságsorozat egyik vádlottjának védelmét.

Viszontlátásra odafönt Korhatár besorolás piktrogram

Pierre Lemaitre idehaza is népszerű, Goncourt-díjas regényének adaptációjában a szadista Pradelle főhadnagy (Laurent Lafitte) a háború utolsó óráiban levezényel egy teljesen értelmetlen rohamot a kitüntetés reményében. A két szerencsétlen közkatona, Édouard (Nahuel Pérez Biscayart) és Albert (Albert Dupontel) csaknem az életükkel fizetnek ezért.

Mária Magdolna Korhatár besorolás piktrogram

A történet a Szentföldön játszódik az első században. Egy fiatal nő elhagyja kis halászfaluját és családját, hogy csatlakozzon egy új, radikális társadalmi mozgalomhoz. A mozgalom karizmatikus vezetője a názáreti Jézus, aki azt ígéri, hogy a világ meg fog változni. Mary új életmódot keres, és valamiféle hitelességet, amit a kor szigorú hierarchiája megtagad tőle.

Fesztiválok

Filmek

Ma műsoron

Csütörtök - április 19

(17 film)

A cukrász Age classification
/ 2D

dráma (2017)
104p f
2D
Puskin Mozi
Mephisto terem
((f))

A hely Age classification
/ 2D

dráma (2017)
113p f
2D
Puskin Mozi
Metropolis terem
((f))

Eszeveszett esküvő Age classification
/ 2D

Vígjáték (2017)
117p f

Floridai álom Age classification
/ 2D

dráma (2017)
111p f
2D
Puskin Mozi
Annie Hall terem
((f))

Genezis Age classification
/ 2D

(2018)
120p mb

Lajkó – Cigány az űrben Age classification
/ 2D

fekete vígjáték (2017)
90p mb
2D
Puskin Mozi
Körhinta terem
((mb))

Láthatás Age classification
/ 2D

Dráma (2017)
93p f

Madame Age classification
/ 2D

vígjáték (2017)
91p f

Sztálin halála Age classification
/ 2D

vígjáték (2017)
106p f
2D
Puskin Mozi
Amarcord terem
((f))

Táncterápia Age classification
/ 2D

dráma, vígjáték (2017)
111p f

Vad Balaton Age classification
/ 2D

természetfilm (2018)
mb

Viszontlátásra odafönt Age classification
/ 2D

Történelmi film (2017)
110p f

Közlemény

Lejáró klubkártyák

CMPToTaK

Kedves Vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2017. január 1. előtt feltöltött (egyenleggel rendelkező), de 2017. január 1. és 2017. december 31. között vásárlásra nem használt Klubkártyák érvényességét 2017. december 31. hatállyal megszüntetjük. Az érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, illetve a kártyák további feltöltése sem lehetséges. A többi Klubkártya a Klubkártya-Szabályzatban foglaltak szerint, illetve visszavonásig érvényes.