TEREMBÉRLÉS

Tisztelt Érdeklődő!

Irodánk 2017. december 20-2018. január 3. között zárva tart. Árajánlatkérésre január 3-a után válaszolunk. Megértését köszönjük.

Üdvözlettel: Budapest Film Zrt.

***

PUSKIN MOZI
V. Budapest, Kossuth L. utca 18.

A belvárosi Puskin mozi Budapest egyik legpatinásabb filmszínháza. 1926 óta vetítenek itt mozgóképet, akkoriban ez a mozi volt Európa egyik legszebb és legnagyobb filmszínháza (Fórum mozi).

A legutóbbi átfogó rekonstrukció során 1998-ban az akkor még háromtermes mozi kiváló kép- és hangtechnikát kapott. Mindeközben sikerült megőriznie főbb építészeti és belsőépítészeti jellegzetességeit, eleganciáját. (A díszítéseket az a Kristián Sándor szobrász készítette, akinek nevéhez többek között az Astoria és Bristol szállókszobrászmunkái is köthetők.) 2013-ban újabb két, kisebb teremmel bővült a mozi, így már 5 terem várja a látogatókat. Ezeket az egyetemes filmművészet kiemelkedő alkotásairól nevezték el. (Metropolis, Amarcord, Körhinta, Annie Hall, Mephisto)
A helyszín egyaránt alkalmas rendezvények, sajtótájékoztatók, szakmai konferenciák, prezentációk, illetve gyermekprogramok lebonyolítására catering lehetőséggel.

Megközelíthetőség: 7-es, 178-as, 105-ös, 5-ös busz, 8-as, 112-es, 9-es busz / 47-es és 49-es villamos / M2-M3 metró

Árajánlatkéréshez kérjük, töltse ki az árajánlatkérő dokumentumot és küldje el a teremberles@bpfilm.hu címre!

Alkalmi vetítésekre (születésnap, névnap, lánykérés, évforduló, stb.) a Kino Cafe és Tabán mozi termei bérelhetők szabad kapacitás függvényében. Bővebb információ a letölthető pdf-ben>>

További helyszínek:

MŰVÉSZ MOZI
VI. Budapest, Teréz krt. 30.
Helyszínajánló>>

CORVIN MOZI
VIII. Budapest, Corvin köz 1.
Helyszínajánló>>

TOLDI MOZI
V. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36–38.
Helyszínajánló>>

TABÁN ARTMOZI
I. Budapest, Krisztina körút 87-89.
Helyszínajánló>>

KINO CAFE MOZI
XIII. Budapest, Szent István körút 16.
Helyszínajánló>>

AMENNYIBEN AJÁNLATOT SZERETNE KÉRNI, KÉRJÜK, AZ ALÁBBIAKBAN LETÖLTHETŐ AJÁNLATKÉRŐ LAPOT KITÖLTVE LEGYEN KEDVES MEGKÜLDENI!

CsatolmányMéret
PDF icon Helyszínajánló (pdf)3.48 MB
Fájl Árajánlatkérő (docx)13.34 KB
PDF icon Alkalmi vetítések460.38 KB