13. Olasz Filmfesztivál - Ne légy rossz
13. Olasz Filmfesztivál - Ne légy rossz
Non essere cattivo
krimi-dráma
(2015)
Rendező
Claudio Caligari
Színészek
Luca Marinelli, Alessandro Borghi, Silvia D'Amico,Roberta Mattei, Valentino Campitelli, Giulia Greco,Elisabetta De Vito, Emanuele Grazioli, Luciano Miele, Massimo De Santis, Alessandro Bernardini, Danilo Cappanelli, Manuel Rulli, Emanuela Fanelli
Claudia Ianniello, Alice Clementi, Stefano Focone, Andrea Orano, Alex Cellentani

Megosztom

Bővebben a filmről

A történet a ’90-es években játszódik Ostiában és Róma külvárosában, azokon a helyeken, ahol Pasolini filmjeinek főhősei élték életüket, csavarogtak, szerettek és szenvedtek.

Azok, akik egykor „az élet fiai” voltak, a ’90-es években látszólag a hedonizmus körül forgó világhoz tartoznak, még akkor is, ha annak a legreménytelenebb perifériáján helyezkednek el. A pénz, a luxusautók, az éjszakai bárok, a szintetikus drogok és a kokain fémjelezte világban a nem sokkal több, mint húsz éves Vittorio és Cesare próbálja saját helyét megtalálni. A létezési beavatásnak számukra magas ára van. Vittorio, hogy megmeneküljön, távol tartja magát Cesarétől, aki azonban egyre mélyebbre süllyed.

A kettejüket összekötő kapocs azonban olyan erős, hogy Vittorio igazán soha nem hagyja magára barátját és abban reménykedik, hogy más szemmel tud a jövő felé tekinteni. Együtt…..

díjak és fesztiválok

La Biennale di Venezia 2015: Fuori Concorso - Premio Francesco Pasinetti, Premio Nuovo Imaie Talent Award (Alessandro Borghi)

A 13. Olasz filmfesztivál teljes programja>>

Forgatókönyv
Claudio Caligari, Francesca Serafini, Giordano Meacci
Bemutatás időpontja
Színes
Készítő országok
olasz
Felirat nyelvek