Teljes árú jegy: 2600 Ft
Annie Hall és Mephisto terembe: 2000 Ft

Kedvezmények:

Kedvezményes jegy: 1950 Ft
|A 6. életévüket be nem töltött, a 60. életévüket betöltött és az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező vendégeknek adható | A normál jegyártól eltérő alaphelyárú előadásokra, és rendezvények esetén nem érvényes. Előadásonként egy kedvezményes jegy váltható.|

Ajándékjegy: 2700 Ft
Kérjük, legyen kedves ellenőrizni Ajándékjegye lejáratának dátumát, melyet megtalál a jegy hátoldalán!

Diákigazolvánnyal érkező vendégek: kizárólag érvényes, megfelelő érvényességű matricával ellátott magyar, vagy érvényes nemzetközi (International Student Indetity Card) diákigazolvány felmutatása esetén adható. Kérjük, a vásárláskor mutassa fel igazolványát a pénztárosnak, e nélkül a kedvezmény nem adható! Egy előadásra egy igazolvánnyal csak egy db kedvezményes jegy váltható.

MOZIMENÜ
Csak a Corvin, Művész, Puskin, Kino Cafe és Tabán mozikban!
A MoziMenü ára 3100 Ft, melyből 800 forintnyi összeg levásárolható az adott mozi büféjében. Mozimenü kedvezmény vásárlása esetén Ön egy mozijegyet és egy a mozi büféjében levásárolható kedvezményt vásárol. A büfékedvezmény kizárólag az előadás napján és helyszínén váltható be! Megvásárolható online és offline is, az alábbi módon:
online:
Kérjük, válassza ki a kívánt előadást!
A kedvezményes jegyek linkre kattintva, a felsorolásban megjelenik a MoziMenü jegytípus,
Az ülőhely kiválasztása és a fizetés a normál jegyvásárlás menetével megegyező
A fizetést követően megküldött QR-kód lesz a mozijegye is és a büfében levásárolható kedvezményt is ezzel tudja majd igénybe venni. Kérjük, hogy a kedvezmény érvényesítéséhez mutassák fel a kapott kódot!
offline, a mozi pénztárában
A jegypénztárban a kiválasztott előadásra kérje a MoziMenü jegytípust!
A mozijegye mellé kap egy kupont is, mellyel a büfében a kedvezményt igénybe veheti, kérjük, ezt adja át az eladónak!
A Mozimenü kedvezmény csak a teljes árú műsorrendi előadásokra váltható. Fesztiválok és egyéb rendezvények esetében nem vásárolható, illetve egyéb kedvezménnyel nem vonható össze

ÉNBUDAPESTEM KEDVEZMÉNY
Az ÉnBudapestem kedvezmény egy budapesti lakosok által kiváltható digitális kártya, mely a Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe mozikban használható fel. A kártyával 2024. március 31-ig, maximum 10 alkalommal, jegyenként 2080-Ft-os kedvezményes áron lehet "2D" mozijegyet vásárolni bármely normál helyárú, nyilvános előadásra. A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉHEZ AZ APPLIKÁCIÓT IDE KATTINTVA LEHET LETÖLTENI.
Az ÉnBudapestem kártya filmfesztiválok esetében nem érvényes.

A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

Online vásárlás esetén a jegykezelő a terem bejáratnál érvényesíti a jegyet, illetve az ÉnBudapestem kártya érvényességét, valamint ellenőrzi a kedvezményre való jogosultságot is. Kérjük, legyen kedves lakcímkártyáját a jegykezelőnek felmutatni!

Pénztári értékesítés esetén a pénztáros ellenőrzi az ÉnBudapestem kártya érvényességét, illetve ellenőrzi a kedvezményre való jogosultságot is. Kérjük, legyen kedves lakcímkártyáját a vásárláskor a pénztárosnak felmutatni!

A kedvezményt csak budapesti lakosok vehetik igénybe. A lakcímkártyán az állandó lakcím és tartózkodási hely is egyaránt elfogadható.

Amennyiben a digitális kártya lejárt, vagy a jogosultság nem áll fent a megvásárolt jegy esetében, lehetőség van a pénztárban kiegészítő jegyet vásárolni.

MOZIBÉRLET
2023. december 5-től a Budapest Film Zrt mozijaiban (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe) a készlet erejéig megvásárolható a
Téli Mozibérlet, mely 2024. január 8-tól 2024. április 7-ig érvényes.

A Téli Bérlet ára:
A teljes árú bérlet: ára 28 000 Ft.
A kedvezményes (diák-nyugdíjas) bérlet: ára 19 000 Ft.

A bérletet limitált darabszámban, plasztik kártya formájában lehet megvásárolni a mozik pénztáraiban. A névre szóló Téli Bérletet az azon feltüntetett fényképes igazolvány felmutatása mellett lehet használni. Kedvezményes bérlet vásárlásakor a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatása is kötelező.
Amennyiben a bérletet ajándékba kívánja venni, kérjük, jelezze a pénztárosnak! Ebben az esetben a megajándékozott személy pontos nevét legyen kedves a pénztárosnak megmondani, ez kerül rá a bérletre. Az ajándékba vett bérletre az első használatkor kerül fel az igazolvány típusa és száma.

A Bérlet névre szóló és nem átruházható. A Bérlet tulajdonosának nevét, a bérlet típusát (teljes árú, kedvezményes), a bérlettulajdonos fényképes igazolványának típusát és számát a pénztáros írja rá a plasztik kártyára annak megvásárlásakor, illetve ajándékozás esetén az első használatakor. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

A bérlettel az érvényességi ideje alatt – a hozzá tartozó fényképes igazolvány egyidejű felmutatásával - korlátlanul lehet jegyet váltani a mozik pénztáraiban azzal a megkötéssel, hogy a bérlet tulajdonosa egy bérlettel egy adott előadásra egy darab jegyet válthat. A bérlettel kizárólag normál helyárú, műsorrendi előadásra váltható jegy, illetve a Corvin moziban a szerdai napon is érvényes. Fesztiválok és egyéb események esetében a bérlet nem érvényes. A Corvin moziban kizárólag 2D előadásra érvényes. A bérlet használatakor (jegy kiváltása esetén) a jogosultságot igazoló fényképes igazolvány (melynek száma a kártyán is szerepel) felmutatása kötelező.

Utalvány elfogadóhely:
Edenred Ajándékutalvány és kártya: Felhasználható mozijegy vásárlására a pénztárban
Edenred Ajándékutalvány és kártya (Kizárólag hideg- és melegételre): Felhasználható a mozi büféjében

Szép kártya - Vendéglátás alszámla: Felhasználható a mozi büféjében.
Szép kártya - Szabadidő-rekreáció alszámla: Kizárólag az élőszerepős előadások esetében felhasználható jegy vásárlására, (pl.: bábszínház, élő koncert).

Elfogadható bankkártyák: VISA, MasterCard

Budapest Film Klubkártya
A Budapest Film Zrt. filmszínházaiba (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe mozik) szóló Budapest Film Klubkártya, Corvin Klubkártya, Art Mozi Klubkártyák kibocsájtását, feltöltését és beváltását megszüntettük.

A kedvezmények nem vonhatók össze!

Egy fő az adott előadásra kiadható jegyek legfeljebb 50%-át vásárolhatja meg, illetve a 60 főnél kisebb termekben az egyszerre eladható jegyek száma a kapacitás 75%-a. Amennyiben ennél több jegyet szeretne egy vetítésre, kérjük, klikkeljen a Terembérlés menüpontra, köszönjük!

Telefonos jegyrendelés a Budapest Film központi számán lehetséges: +36 1 224-5650 (minden nap 13.00-21.00 óráig hívható)

Pénztárnyitás az első előadás előtt 30 perccel.
E-mailen érkezett helyfoglalási igényeket nem tudunk teljesíteni.