5. Humen Fesztivál - Song Lang
Song Lang
romantikus dráma
(2018)
Rendező
Leon Le
Színészek
Kim Chi, Isaac, Vu T. Le Thi, Lien Binh Phat, Phuong Minh

Megosztom

Bővebben a filmről

A nyolcvanas évek Saigonját javában sújtja az amerikai embargó. A helyi alvilág sötétjében az egyetlen fénysugarat a tradicionális népi operatársulat előadásai jelentik. A pénzbehajtó verőember és a társulat ünnepelt színésze között valószínűtlen barátság szövődik, amely mindkettejükben nem várt érzéseket kelt életre. Mindketten hasonló múlttal és gyerekkorral bírnak, de az élet gyökeresen ellentétes sorsot szánt nekik.

A song lang a vietnámi nyelvben egyszerre jelenti a népi opera egyik ütőhangszerét, és jelenti azt is, hogy „két férfi”. Az elsőfilmes rendező, Leon Le filmje a Pekingi Nemzetközi Filmfesztiváltól a San Francisco-i LMBTQ filmfesztiválig több mint 25 díjat gyűjtött eddig.

Koronavírus tájékoztató

Számunkra a fesztivál látogatóinak egészsége a legfontosabb. Ezért szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a szeptember 10–13. között zajló Humen Fesztiválon biztonsági okokból óvintézkedéseket vezetünk be a Művész Mozi területén. Az itt zajló vetítések és a kerekasztal-beszélgetés alatt a maszkviselés kötelező a vendégeink számára. Kérünk mindenkit, hogy viseljetek arcot és orrot teljes mértékben eltakaró maszkot vagy sálat, kendőt, így vigyázzunk egymásra!

Megértéseteket köszönjük!

A Humen Fesztivál szervezőcsapata

Bemutatás időpontja
Színes
Készítő országok
vietnámi
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek