Indiai Filmhét - 102 éves fiatal
Indiai Filmhét - 102 éves fiatal
Rendező

Megosztom

Bővebben a filmről

Dattatrája Vakharijá igazán kiélvezi az életet, és ő akar lenni a legidősebb élő ember, ehhez azonban meg kell döntenie egy 118 éves férfi rekordját. Hogy minél tovább élhessen, teljesen stresszmentes életet akar élni, ezzel csak egy a gond, 75 éves fia, Bábulál, aki boldogtalanul tengeti napjait. Dattatrájának meg kell találnia a módját, miként változtassa meg fia negatív és zsörtölődő hozzáállását és hogyan hárítsa el saját céljának egyetlen akadályát. Nem is sejtik, hogy kezdetét veszi egy hullámvasúthoz hasonló kaland tele humorral, érzelmekkel, mely felforgatja és örökre megváltoztatja kapcsolatukat.
A 102 Not Out című vígjátékban együtt láthatjuk India két veterán filmsztárját: Amitabh Bachchant és Rishi Kapoort, akik apa-fiú párost alakítanak a filmben.


102 Not Out is an Indian Comedy-Drama Film directed by Umesh Shukla. The movie revolves around a 102 year old lively, jovial father and a son who is totally opposite and feels he is too old to enjoy life. The young at heart 102 year-old father tries to teach life lessons to his crotchety 75-year-old son. This Film is probably funniest to Indian film buffs. A light film that showcases a lot of human emotions like love, respect, laughter, fun, positivity, humour and family bonding.

 

Forgatókönyv
Színes
Készítő országok
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek