Indiai Filmhét - Harry és Szédzsal
Indiai Filmhét - Harry és Szédzsal
Rendező

Megosztom

Bővebben a filmről

Harry egy kissé mogorva, középkorú amorózó idegenvezető, aki indiai csoportokat visz európai körútra. Egyik útja végén a nyakába akaszkodik egy idegesítő, nyughatatlan lány, Szédzsal, aki az úton valahol elvesztette a jegygyűrűjét, és addig nem hagyja békén Harryt, amíg az nem segít neki megkeresni a gyűrűt. Így a furcsa páros kénytelen ismét végigjárni a több országot bejáró túra helyszíneit, időnként fura kalandokba keveredve.

A filmben az egyik legnagyobb indiai sztár, Shah Rukh Khan és rendkívül népszerű Anushka Sharma alakítja a párost, és a film érdekessége, hogy a számtalan látványos európai város mellett a film egyes jeleneteit Budapesten forgatták.


Jab Harry Met Sejal is a beautifully written and directed Indian Romantic Comedy by Imtiaz Ali. Shot largely in the beautiful city of Budapest, it’s an out and out Romantic Film starring the king of Romance of Indian Cinema - Shahrukh Khan. The film surely evokes romanticism and love in the audience and the colorful songs and dance in the signature Indian style add to the entertainment. 

 

Forgatókönyv
Készítő országok
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek