Puskin Keddek: Az Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel – A szépség legendája
Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel – A szépség legendája
jégtánc-show és dalkoncert
(2017)
94 perc,

Megosztom

Bővebben a filmről

Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel – A szépség legendája
Jégtánc-show és dalkoncert a Veronai Arénában

Az Intimissimi on Ice egy csodálatos összművészeti show, amely egyedülálló módon, az olasz kreativitás sugárzó erejével ötvözi a jégtánc és revü, a klasszikus zene és popzene, a stílus és divat világát egy páratlanul látványos audiovizuális produkcióvá. A hagyományosan az antik Veronai Aréna festői környezetében megrendezett előadáson a világ legnevesebb műkorcsolyázóinak pazar jelmezekkel színre, azaz „jégre vitt” műsorát a klasszikus zene és konnyűzene sztárjainak élőzenei produkciója festi alá.

Az idén negyedik alkalommal megrendezősre kerülő show 2017-es, „A szépség legendája” című előadása a nőiesség és a szépség előtt tiszteleg. A műsor központi szereplői a görög mitológia legendás nőalakjai, köztük Vénusz, Helené, Kirké és Medusza. A klasszikus legendákat modern köntösbe és jégtánc show-ba ágyazó műsor az ő történetükkel ünnepli a nőiességet és emléket állítva szerelmüknek és tragédiájuknak.

A 2017. októberében rögzített Intimissimi on Ice show sztárvendége a világhírű olasz tenor sztár Andrea Bocelli, aki 80 millió eladott albummal és számos, operát és igényes könnyűzenét ötvöző duett produkciójával a „pop-opera” stílus legsikeresebb előadója a világon. A jégrevü főszereplői a világ minden tájáról érkező olimpiai bajnokok és érmesek, köztük a japán Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, a forgások svájci királya, „A cár”-nak is nevezett Jevgenyij Pljuscsenko, valamint a kanadai Meagan Duhamel–Eric Radford és az amerikai Meryl Davis–Charlie White párosok. Jégtáncukat Andrea Bocelli csodálatos hangja mellett rendkívül látványos vizuális megoldások – lézershow és monumentális kivetítés a jégre és a Veronai Aréna épületrészeire, fény- és láng effektusok – színesítik, kosztümjeiket pedig a legnagyobb fiatal olasz divatdiktátor, Chiara Ferragni tervezte.

Bemutatás időpontja
Színes