Mucsi 12x – Öröknaptár könyvbemutató

Megosztom

Bővebben a filmről

Mucsi Zoltán, más néven Kapa szellemes és jól használható öröknaptárában a történelem és a művészvilág legismertebb koponyáiról mondja el a tőle megszokott lefegyverző őszinteséggel a véleményét.

„Marosi Viktor fotós kitalálta, hogy készítsünk rólam olyan fotókat, amiken ismert emberek fotóit idézzük meg. Szuper játék volt, de nagyon ügyeltem rá, hogy azon túl, hogy „nézd má, a Kapa női ruhába van", valami mást is adjak. Olyan volt ez a néhány napos fényképezés, mint egy szerep megformálása. Steve Jobs megjelenítése valahogy nehezebb volt, mivel a fekete garbója jellegzetesebb az arcánál. Che Guevara távol áll tőlem, az a kép azért volt nehéz, de egy csipet humorral jászkunsági betyár forradalmár lett belőle. Nem elég csak a fejtartását gyakorolni valakinek, lelket is kell adni neki, különben üres báb lesz - ez hol jobban sikerül, hol kevésbé. Marilyn fotójában van egy kis játékosság is, hiszen ugyanazt nem tudom visszaadni, mert nem vagyok egy bomba nő. Jó, persze, nekem is meglepően jók magas sarkúban a virgácsaim. Az arcom talán csinosabb is, mint az övé.”

Az éves határidőnapló – tele a mára szállóigékké vált Mucsi-mondatokkal, -sztorikkal és önazonos megjegyzésekkel – méltó keretet ad Marosi Viktor zseniálisan kivitelezett felvételeinek.

A Mucsi 12x – Öröknaptár könyvbemutatójára 2021. november 19-én, pénteken 18 órakor kerül sor a Puskin Mozi ​Metropolis termében. Résztvevők: Mucsi Zoltán, Marosi Viktor, Kadarkai Endre.

A belépőjegy ára: 1500 Ft

A helyszínen a kötet kapható lesz, a belépőjegy ára a könyv árából teljes egészében levásárolható.

A kötetről további információk itt találhatók:https://europakiado.hu/konyv/naptarak-kalendariumok/mucsi-zoltan/mucsi-…

Bemutatás időpontja
Színes