Zűrös Olasz esküvő
Zűrös Olasz esküvő

Megosztom

Bővebben a filmről

Öt gimnáziumi osztálytárs, akik az iskolában elválaszthatatlanok voltak egymástól, az érettségi után húsz évvel újra találkoznak. Daniele (Ricky Memphis) – az egyetlen, aki karriert futott be – meghívja a többieket a Barbarával (Osvárt Andrea) tartandó esküvőjére Zürichbe. Barbara annak az ismert svájci bankárnak a lánya, akinek Daniele dolgozik.

Az egykori osztálytársak lelkesen fogadják a meghívást, amely jó alkalom egy baráti összejövetelre, habár velük az élet nem volt ilyen bőkezű: mindnyájuknak voltak céljaik és álmaik, de senkinek sem sikerült megvalósítania azokat.

Mikor az öt barát újra viszontlátja egymást, feléled bennük az egykori tűz és cinkosság: azon kapják magukat, hogy újraélik az életüket és álmaikat. A svájci hosszúhétvége alatt félreértések áradatában lesz módjuk arra, hogy helyre tegyék a sorsukat. Komikus helyzetekben és kalandos, váratlan fordulatok során az öt barát kibillen az átmeneti egyensúlyból, és végre mindenki összeszedi a bátorságát ahhoz, hogy megmutassa valódi természetét.

Színes
Szinkron nyelvek