Zűrös Olasz esküvő
Zűrös Olasz esküvő
UN MATRIMONIO DA FAVOLA
(2014)
Rendező
Carlo Vanzina
Színészek
Ricky Memphis, Adriano Giannini, Giorgio Pasotti, Paola Minaccioni, Emilio Solfrizzi, Stefania Rocca, Andrea Osvart, Ilaria Spada, Max Tortora, Luca Angeletti, Teco Celio, Roberta Fiorentini, Riccardo Rossi

Megosztom

Bővebben a filmről

Öt gimnáziumi osztálytárs, akik az iskolában elválaszthatatlanok voltak egymástól, az érettségi után húsz évvel újra találkoznak. Daniele (Ricky Memphis) – az egyetlen, aki karriert futott be – meghívja a többieket a Barbarával (Osvárt Andrea) tartandó esküvőjére Zürichbe. Barbara annak az ismert svájci bankárnak a lánya, akinek Daniele dolgozik.

Az egykori osztálytársak lelkesen fogadják a meghívást, amely jó alkalom egy baráti összejövetelre, habár velük az élet nem volt ilyen bőkezű: mindnyájuknak voltak céljaik és álmaik, de senkinek sem sikerült megvalósítania azokat.

Mikor az öt barát újra viszontlátja egymást, feléled bennük az egykori tűz és cinkosság: azon kapják magukat, hogy újraélik az életüket és álmaikat. A svájci hosszúhétvége alatt félreértések áradatában lesz módjuk arra, hogy helyre tegyék a sorsukat. Komikus helyzetekben és kalandos, váratlan fordulatok során az öt barát kibillen az átmeneti egyensúlyból, és végre mindenki összeszedi a bátorságát ahhoz, hogy megmutassa valódi természetét.

Bemutatás időpontja
Színes
Készítő országok
olasz
Szinkron nyelvek