2012-04-13
Gondnokság maraton a Puskinban

Előfordul, hogy nem érti, mi zajlik Ön körül? Valószerűtlennek tűnik néha a valóság? Eszébe jutott már, hogy az eseményeket nem azok irányítják, akikről feltételezzük? Földalatti szupertitkos csoport, akciók, szerelmek, árulások… és az ország sorsa! Hányszor menthető meg Magyarország nyolc hónap alatt? – avagy az igazság idelent van!

A Katona József Színház nyolc hónapon keresztül futó, havonta új epizóddal jelentkező sorozatában fény derül a titokzatos Gondnokság ténykedésére! Egyedülálló színházi kísérlet: egy folytatásos történet, amely az aktuális hírekre, eseményekre reflektál kifacsart módon. Epizódonként mindössze másfél napnyi próba áll rendelkezésre, így a színészek improvizációi fontos szerephez jutnak. Egy sorozat, amely a szemünk láttára születik.

Ha lemaradtál az első hét epizódról,akkor május 26-án a Puskin moziban megnézheted mind a hét eddigi részt egyben, vagy akár külön-külön is. Jegyek már kaphatók a pénztárban!

Szereplők: Dankó István, Kocsis Gergely, Ötvös András, Pálos Hanna e.h. TEVA ösztöndíjas, Rajkai Zoltán, továbbá a Katona József Színház társulata, vendégek, ufók, banditák.

LátványKálmán Eszter m.v.
DramaturgLaboda Kornél m.v.
KonzultánsRadnai Annamária
Produkciós vezetőGerlóczy Judit és Héricz Anna
RendezőDömötör András és Kovács Dániel
CsatolmányMéret
plakát284.5 KB284.5 KB
képek az előadásból1.11 MB1.11 MB