A láthatatlanok / novellapályázat díjátad
-

Megosztom

A láthatatlanok / novellapályázat díjátadó
A láthatatlanok egy nagysikerű keserédes vígjáték a párizsi szociális munkások és ügyfeleik, a nappali melegedőben utakat kereső hajléktalan asszonyok életéről, ami március 26-tól kerül a hazai mozik műsorára.

A filmet forgalmazó Mozinet, a 168 Óra szerkesztősége és a Budapest Bike Maffia csapata a tisztelete jeleként szeretné a figyelmet a hazai szociális szférában dolgozókra, s a szintén láthatatlan, hajléktalan nőkre fordítani, így meghirdettek egy novellaíró pályázatot szociális munkával foglalkozó nők, és -akár egykor- hajléktalan nők részére.

A szakmai zsűri, Szalay Krisztina - író, színésznő, Szuper WMN-díjas, Herskovits Eszter - 168 óra kulturális rovatvezető és Szaniszló Judit - Petri György-díjas író által kiválasztott munkák ünnepélyes díjátadó ünnepségének a Puskin Art Mozi ad helyszínt.

Külön köszönjük a dm Kft. mindkét kategória első három helyezettje számára felajánlott prémium ajándékcsomagot, hiszen se szociális munkával foglalkozók, se az éppen hajléktalan hölgyek nem engedhetnek meg maguknak prémium termékeket.

A két kategória első helyezettjei és a Budapest Bike Maffia Közönségdíjasa megjelennek a lap nyomtatott változatában, Szűcs Édua illusztrációival.

A pályázati felhívás itt olvasható: https://www.facebook.com/events/243763996648391/

A díjátadó után megtekintjük jóval a hazai premier előtt a pályázat címadó filmjét, A láthatatlanokat.