Puskin Kuckó 2020
-

Megosztom

Puskin Kuckó 2020 ősz-tél

Immáron hagyományosan, az iskola- és óvodakezdéssel egyidőben indul a Budapest Film családi programsorozata a fővárosi Puskin moziban, minden szombat és vasárnap, filmvetítésekkel, bábelőadásokkal és koncertekkel.

A Legkisebbek mozija című sorozatunkkal a filmszínházzal ismerkedő gyereknek szeretnénk a kedvében járni, a 2020/21-es szezonban is olyan alkotásokat vetítünk nekik, melyek az ovisokat és a kisiskolásokat célozzák: többek között vetítjük az új Bogyó és Babóca mozifilmet, a Masha és a Medve-széria játékfilm hosszúságú „különkiadását”, de olyan különleges összeállításokkal is készülünk, melyek a magyar animáció klasszikusaival ismertetik meg a gyerekeket, hisz Macskássy Gyula és Dargay Attila bűbájos rövidfilmjeiből is láthatnak majd összeállítást. A különlegességek közül mindenképp érdemes megemlíteni a Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál válogatását is.

Bábszínházas barátaink is visszatérnek a Puskin Kuckóba: a Nefelejcs társulata 5, Fabuláék 4 előadással szórakoztatják a Metropolis terem közönségét. Természetesen a rendkívül népszerű családi koncertek is visszatérnek a Puskin moziba: érkezik Gryllus Vilmos egy őszi, majd egy téli műsorral, a Kolompos nagy sikerű Egyszer egy királyfi című előadását hozza el, a Kaláka együttes egyfajta „best of” koncertet tart – Ruttkai Bori pedig karácsonykor zenél, természetesen ünnepi hangulatban.

A jelenleg hatályban lévő szabályozás szerint a Puskin Kuckó rendezvényei megtarthatóak, s nagyon várjuk már a találkozást régi és új fellépőinkkel, vendégeinkkel. Arra kérjük kuckósainkat, hogy vegyék figyelembe a következőket:

  • A mozi területén kötelező a maszk viselése!
  • A pénztárnál, a büfében és a mosdóknál tartsák be a távolságtartási szabályokat!
  • Használják a kihelyezett fertőtlenítő folyadékokat!
  • Ha lázasnak, betegnek érzik magukat, maradjanak otthon!

A PUSKIN KUCKÓ ŐSZI ÉS TÉLI PROGRAMJA