Puskin Kuckó 2023. január - május
-

Megosztom

Puskin Kuckó 2023. szeptember - december

Elkészült a Budapest Film Zrt. családi mozis-koncertes-színházas rendezvénysorozatának 2023-as őszi-téli programja – legújabb nyomtatott programfüzetünk címlapján egy kedves törpemalac mosolyog, s megtalálható az artmozikban.

A Puskin Kuckó kiemelt új előadása az októberi A legcsinosabb óriás, amely a Jurányi Ház Hab a tortán! című mesesorozatának része. A sorozatba meghívott színészpárok egy-egy népszerű Pagony-könyv szereplőit álmodják színpadra és mesélik el történetüket. A Kuckóban Julia Donaldson világhírű mesekönyvét Bánki Gergely és Fekete Anna keltik életre.

Szintén újdonság a decemberi Póruljárt Krampuszok – az Aranyszamár Bábszínház mesejátékának végén megérkezik a Mikulás és minden gyereknek ajándékot hoz.

De régi barátaink, a Fabula és Nefelejcs bábszínház is visszatérnek hozzánk, Boribonnal, Kippkoppal, Mazsoláékkal.

A Puskin Kuckó hagyományai közé tartoznak a remek gyerekkoncertek: szüreti mulatságával érkezik ősszel a Kolompos Együttes, Gryllus Vilmos kora télen a Mikulásról énekel – az évszak kuckós szezonját pedig Rutkai Boriék Kiskarácsonya zárja.

A Puskin Kuckó programjainak rendkívül fontos eleme a film: a Legkisebbek mozija-sorozat új évadában a megunhatatlan magyar egész estés klasszikusok mellett (Szaffi, Lúdas Matyi, Vuk) Magyar népmesék-összeállítást is vetítünk, de lesznek frissebb alkotások is a kicsiknek: az Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön és a Mancs őrjárat mozifilmes kiadásának folytatása mellett az Ernest és Célestine: A dallamok útján és a Teddy mackó karácsonya is szórakoztatja majd a közönséget a Puskin mozi legnagyobb vásznán.

A Kuckóban továbbra is játszósarok várja a hivatalos programban elfáradókat, rajzolási lehetősséggel, egyéb játékokkal.

Mindenkit várunk szeretettel!

Puskin Kuckó 2023. január - május