Terembérlés

Árajánlatkéréshez kérjük,TÖLTSE KI AZ ÁRAJÁNLATKÉRŐ DOKUMENTUMOT >>>LETÖLTÉSHEZ KATT IDE>>> és küldje el a teremberles@bpfilm.hu címre!

PUSKIN MOZI

V. Budapest, Kossuth L. utca 18.

A belvárosi Puskin mozi Budapest egyik legpatinásabb filmszínháza. 1926 óta vetítenek itt mozgóképet, akkoriban ez a mozi volt Európa egyik legszebb és legnagyobb filmszínháza (Fórum mozi).

A legutóbbi átfogó rekonstrukció során 1998-ban az akkor még háromtermes mozi kiváló kép- és hangtechnikát kapott. Mindeközben sikerült megőriznie főbb építészeti és belsőépítészeti jellegzetességeit, eleganciáját. (A díszítéseket az a Kristián Sándor szobrász készítette, akinek nevéhez többek között az Astoria és Bristol szállókszobrászmunkái is köthetők.) 2013-ban újabb két, kisebb teremmel bővült a mozi, így már 5 terem várja a látogatókat. Ezeket az egyetemes filmművészet kiemelkedő alkotásairól nevezték el. (Metropolis, Amarcord, Körhinta, Annie Hall, Mephisto)
A helyszín egyaránt alkalmas rendezvények, sajtótájékoztatók, szakmai konferenciák, prezentációk, illetve gyermekprogramok lebonyolítására catering lehetőséggel.

Megközelíthetőség: 7-es, 178-as, 105-ös, 5-ös busz, 8-as, 112-es, 9-es busz / 47-es és 49-es villamos / M2-M3 metró

Árajánlatkéréshez kérjük, töltse ki az árajánlatkérő dokumentumot és küldje el a teremberles@bpfilm.hu címre!

CsatolmányMéret
Helyszínajánló (pdf)3.11 MB3.11 MB
Árajánlatkérő (docx)13.34 KB13.34 KB