5. Humen Fesztivál - Gubó
Kokon
Dráma
(2020)
Rendező
Leonie Krippendorff
Színészek
Jella Haase, Franz Hagn, Lena Klenke, Lena Urzendowsky, Kim Riedle

Megosztom

Bővebben a filmről

A félszeg berlini kamaszlányt mind az iskolában, mind odahaza nehéz körülmények várják. Nora legtöbbször csak sodródik az eseményekkel, és ahogy beköszönt a nyár, helyzete még rosszabbra fordul. Lassan felfedezi magában, hogy a lányokhoz vonzódik, és ezzel egy időben belép az életébe a vadóc Romy. Társaságában Nora előtt hirtelen feltárulnak a zajos és zsúfolt nagyváros rejtett szépségei, és a számára kitáruló világgal együtt Nora megtanul kiállni saját magáért.

Leonie Krippendorff rendezőnő második játékfilmje újra a női sorsokkal foglalkozik. Gubó című filmje az idei Berlinalen, a Generáció-szekció nyitófilmjeként mutatkozott be, nagyvárosi felnövéstörténetének főszereplői a kortárs német filmgyártás olyan fiatal színésznői, mint Lena Urzendowsky és Jella Haase.

Koronavírus tájékoztató

Számunkra a fesztivál látogatóinak egészsége a legfontosabb. Ezért szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a szeptember 10–13. között zajló Humen Fesztiválon biztonsági okokból óvintézkedéseket vezetünk be a Művész Mozi területén. Az itt zajló vetítések és a kerekasztal-beszélgetés alatt a maszkviselés kötelező a vendégeink számára. Kérünk mindenkit, hogy viseljetek arcot és orrot teljes mértékben eltakaró maszkot vagy sálat, kendőt, így vigyázzunk egymásra!

Megértéseteket köszönjük!

A Humen Fesztivál szervezőcsapata

Bemutatás időpontja
Színes
Készítő országok
német
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek